top of page
  • margriet eshuijs

a Lovely Afternoon in the Parc

PersberichtZondagmiddag 10 juli zingt het Margriet Eshuijs Popkoor in de mooie muziekkoepel midden in het sfeervolle Wilhelminapark in Wormerveer.

Deze 6de feestelijke editie van “a Lovely Afternoon in the Parc” is extra feestelijk nu het park en het koor weer iedereen kan ontvangen om mee te genieten. De entreé is vrij en de aanvang van het optreden is 14.30 uur. Het is laagdrempelig en toegankelijk voor jong en oud. Iedereen is welkom. Het koor zingt aanstekelijke liedjes en liedjes waar een muzikale uitdaging in zit die ook de muziek liefhebber zal aanspreken. Margriet heeft voor haar koor alle zang arrangementen op maat gemaakt en daarmee heeft het koor een eigen “sound”.

Het is een eigentijds koor en als je nieuwsgierig bent, de muziek van het koor staat op Spotify en alle andere streaming diensten. Zoek op Margriet Eshuijs Pop en daar vind je al snel het album “Room with a View” en natuurlijk ook op youtube zijn er de leukste clipjes te zien.

Het 19de eeuwse Wilhelminapark draagt mee aan de festival sfeer met zijn mooie bomen rond de muziektent, het unieke consumptie huisje waar ouderwets de pot met lolly’s voor de kinderen te vinden is en waar ook dit jaar weer de tosti + truck staat.

Facebook Margrieteshuijspopkoor www.margrieteshuijs.nl

Wilhelminapark www.wilhelminaparkwormerveer.nl


Zondagmiddag 10 juli

Park open 14.00 uur Aanvang concert 14.30 uur

Ingang Wandelweg 53 1521 AB of Zaanweg 7, Wormerveer

contact koor margrieteshuijspopkoor@gmail.com


Comments


bottom of page